Image
A Magyar Közlöny 2021. június 30-án közzétett 123. értesítője alapján, a rendezvény védettségi igazolvány nélkül is látogatható, mivel „előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvény”.
Image
  • Budapest Aréna

    Budapest, Magyarország

  • 2021. december 18.

    Szombat, 14:00

  • 2021. december 18.

    Szombat, 19:30

Showtime!
FONTOS INFORMÁCIÓ:

Az idei HAVASI Symphonic Aréna Show a meghirdetett időpontokban, azaz 2021. december 18-án, szombaton, 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. A műsor változatlan.

A belépés feltételeire Magyarország Kormányának a rendezvények időpontjában hatályos járványügyi szabályai vonatkoznak. Kérjük, tanulmányozza ezeket a koronavirus.gov.hu oldalon!

A Miniszterelnökségtől kapott állásfoglalás alapján a Budapest Arénában szervezett koncertjeinkre 18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!

Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel.

A járványhelyzet miatt tavaly elmaradt előadásokra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az idei koncertekre, a korábban kiválasztott ülőhelyekre. Ezzel a jegyvásárlónak további teendője nincs.

A korábban megvásárolt koncertjegyek visszatérítésének feltételeit a koncertek kizárólagos jegyértékesítő partnere, a TEX Hungary Kft. általános szolgáltatási feltételei, Magyarország Kormányának rendeletei és a vonatkozó európai uniós irányelvek szabályozzák. Ha Ön jogszabályváltozás miatt nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, a jogszabályi feltételeknek nem felel meg, de a rendezvény nem marad el, a jegyár visszatérítésére nincs lehetőség. Ilyen körülménynek minősül a védettségi igazolvány hiánya is.

Azon jegyvásárlók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és emiatt az idén nem léphetnek be a koncert helyszínére, jegyutalványt igényelhetnek, amelyet egy későbbi HAVASI Symphonic Aréna koncerten tudnak beváltani.

Jegyutalvány 2021. december 15-ig igényelhető az info@tex.hu e-mail címre elküldött elektronikus levélben.

A levélnek tartalmaznia kell a jegyvásárló nevét, a megvásárolt jegyeknek a vonalkód alatti számsorait, a jegyen feltüntetett szektort, sort és széket, valamint online vásárlás esetén a vásárlási vagy rendelési azonosítót és azt az e-mail címet, amelyre a jegyvásárlás visszaigazolása történt.

A jegyutalvány igénylőjének a folyamat során írásos nyilatkozatot kell tennie arról, hogy nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Az igénylés során e-mailben megjelölt jegyek automatikusan elveszítik érvényességüket a 2021. december 18-i koncertekre, azokkal az idén már nem lehet belépni a Budapest Arénába.

A TEX Hungary Kft. a jegyutalványokat 30 napon belül e-mailben küldi ki a megjelölt e-mail címre.

A jegyutalványt a 2022-ben és 2023-ban esedékes, Budapesten megrendezésre kerülő HAVASI Symphonic Aréna koncertekre lehet beváltani a korábban megvásárolt jegyekkel azonos darabszámú és kategóriájú jegyekre.

A helyszínen a gyorsabb beléptetés érdekében kérjük készítse elő védettségi igazolványát, valamint személyi igazolványát vagy útlevelét és a belépőjegyét! Védettségét igazolhatja az EESZT applikációban jelzett, a koronavírus elleni oltottságra vonatkozó adatok és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes bemutatásával is.

Javasoljuk, hogy a szokásosnál korábban induljon el, és számoljon azzal, hogy a koncert előtt a Budapest Sportaréna környékén torlódás és a megszokottnál nehezebb parkolás várható. A kapuk 90 perccel a koncert kezdete előtt nyitnak.

Köszönjük megértésüket!

Felnőtt: Gyermek:
I 34 500 Ft 17 250 Ft
II 29 500 Ft 14 750 Ft
III 24 500 Ft 12 250 Ft
IV 19 500 Ft 9750 Ft
V 14 900 Ft 7450 Ft
VI 9500 Ft 4750 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

50% Gyermekkedvezmény
A szombat délutáni előadásra

A HAVASI Symphonic koncertjegyek kizárólagos hivatalos forgalmazója az Eventim. Jegyeket foglalhat online, illetve személyesen az Önhöz legközelebbi jegyirodában.

Hivatalos jegyvásárlás: www.eventim.hu

Ne vásároljon jegyet más weboldalakon (pl. Viagogo), mert az ott értékesített jegyek érvényessége kérdéses, illetve azok ára jelentősen meghaladhatja a hivatalos jegyárakat. Ne hagyja magát megkárosítani!

Az aktuális koncerthírekért kövesse a hivatalos Facebook eseményt:

HIVATALOS ESEMÉNY


BösendorferImage

HAVASI Symphonic Aréna Show 2021
A nagyközönség itt hallhatja majd először HAVASI legújabb szerzeményeit, de a rengeteg meglepetés mellett természetesen az elmúlt évek legkedveltebb tételei is felcsendülnek majd. A nemzetközi sztárvendég az angol Blue együttes lesz. Hivatalos jegyek kizárólag az Eventim hálózatában kaphatóak. A délutáni előadásra 18 éven aluliaknak szóló jegyek 50% kedvezménnyel vásárolhatók.
Image
Közreműködik a Blue együttes
A HAVASI Symphonic 2021 nemzetközi sztárvendége az ezredforduló egyik legsikeresebb popzenei produkciója, az angol Blue együttes. A Simon Cowell által felfedezett fiúcsapat 2001 karácsonyán debütált az All Rise című albummal, amelyből pillanatok alatt csaknem kétmillió példány kelt el Angliában. Karrierjüket hatalmas arénaturnék fémjelzik, számos popzenei díjat nyertek, jellegzetes dalaikkal hosszú ideig vezették a nemzetközi pop és R&B slágerlistákat.
A 2000-es évek elején berobbant brit popzenekar egy igazán különleges zenei utazásra invitálja a magyar közönséget. Olyan hatalmas slágerek elevenednek majd meg először a Budapest Aréna színpadán a magyar produkció művészeinek közreműködésével, mint az All Rise, a One Love vagy a Sorry Seems To Be The Hardest Word.
Image
Magyarország első számú koncertshow-ja
A modern klasszikus zeneszerző műveire épülő koncertshow 2009-ben mutatkozott be a Zeneakadémia nagytermében. Az évről évre fejlődő produkció azóta már 21 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, és külföldön is hatalmas sikert aratott. A közönség hosszú álló tapssal fogadta Bukarest, Isztambul, Bécs, Miami, Berlin, Varsó, Krakkó és Gdansk arénáiban és olyan emblematikus koncerttermekben, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a Londoni Barbican Center. Magyarország első számú koncertshow-ja a tízéves jubileum alkalmából Londonban, az ikonikus Wembley Arénában is bemutatkozott. Az elmúlt évtizedben 500.000 jegy kelt el a koncertekre, és ezzel a HAVASI Symphonic minden idők legnagyobb tömegeket elérő magyar klasszikus zenei produkciójává vált.
Image
A hihetetlen zenei utazás folytatódik
Magyarország legnépszerűbb koncertshow-ja természetesen 2021-ben is rengeteg meglepetéssel szolgál majd. Először hangzanak el élőben HAVASI legújabb szerzeményei, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.
Image
Családbarát előadás

2021-ben is lesz szombat délutáni családbarát előadás, amelyre 18 éves korig 50% kedvezménnyel vásárolhatóak jegyek. Már 3 éves kortól bátran ajánljuk, hiszen ez nagyszerű lehetőség a modern klasszikus zenével való megismerkedésre.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha kedvenc helyéről szeretné megtekinteni a HAVASI Symphonic következő felvonását.

Image
Iratkozzon fel a HAVASI hírlevélre:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.