HAVASI LIVE
ЧЗВ
Как да гледам концерта?
Ако имате билет, ще можете да гледате концерта на уеб сайта HAVASI.LIVE, там, където сте регистриран(а). Можете да влезете с Вашите имейл адрес и парола. Кликнете на БИЛЕТИ от менюто, а след това на бутона ГЛЕДАЙ КОНЦЕРТ.
HAVASI.LIVE
Получих билета си като подарък. Как мога да гледам концерта?
Вие получихте КОД НА КУПОН. Моля, посетете https://havasi.live/gift/bg (или кликнете на бутона по-долу) и въведете Вашия код на купон. След това въведете Вашите имейл адрес и парола. Така ще имате валиден билет и ще можете да гледате онлайн концерта безплатно. Ще видите билета си, като кликнете на БИЛЕТИ от менюто и можете да гледате концерта, като кликнете на бутона ГЛЕДАЙ КОНЦЕРТ.
АКТИВИРАЙ ПОДАРЪЧНИЯ МИ БИЛЕТ
Не съм получавал(а) имейли от HAVASI.LIVE
Моля, проверете спам папката си. Ако откриете нашите имейли в спам папката, моля, маркирайте ги като „не е спам“. Дори и да не сте получили имейли от нас, Вашият профил в havasi.live трябва да е активен. Трябва да можете да влезете с Вашите имейл адрес и парола на сайта havasi.live. Можете да намерите Вашия билет в менюто БИЛЕТИ. След това кликнете на бутона ГЛЕДАЙ КОНЦЕРТ, за да гледате концерта.
Как мога да изтегля съдържанието?
Auf der havasi.live-Website klicken Sie auf den Menüpunkt TICKETS und anschließend auf die Schaltfläche KONZERT ANSEHEN. Der/Die Download-Button(s) befindet/n sich neben dem Fenster des Videoplayers. Sie haben auch die Möglichkeit, sich die zusätzlichen Inhalte im Videoplayer-Fenster anzuschauen, ohne diese herunterzuladen. Dazu klicken Sie auf den/die Button(s) unterhalb dieses Fensters.
Забравих си паролата.
На сайта havasi.live кликнете меню БИЛЕТИ, а след това бутона ГЛЕДАЙ КОНЦЕРТ. Ще видите бутон(и) за изтегляне до прозореца на видео плейъра. Можете също да гледате и допълнителното съдържание в прозореца на видео плейъра без да го изтегляте, като кликнете на бутона(бутоните) под прозореца на видео плейъра.
Мога ли да гледам концерта по-късно?
Закупените концерти са налични за гледане и изтегляне 3 дни. Концертните стриймове могат да бъдат гледани отново в рамките на 24 часа.
От какво оборудване се нуждая, за да гледам концерта?
Можете да гледате концерта на Вашия компютър, таблет, мобилен телефон (iOS или Android) или на Вашия смарт телевизор. Ще Ви е нужна широколентова интернет връзка. Ако устройството Ви може да възпроизвежда видео клипове (като тези от YouTube), ще можете да гледате концерта и на стрийм.
Как да гледам концерта на моето устройство?
Можете да гледате концерта на (1) Вашия компютър, (2) мобилно устройство Android или iOS, (3) смарт телевизор. За да гледате концерта на телевизора си, имате няколко опции: (A) Свържете компютъра с телевизора, като използвате HDMI кабел. (Б) Отворете интернет браузъра на Вашия смарт телевизор. Въведете адреса: havasi.live/tv (нужен е съвместим смарт телевизор). (В) Отворете havasi.live на Вашето мобилно устройство Android. На прозореца на видео плейъра натиснете иконата на Chromecast (изискват се съвместими устройства). (Г) Отворете havasi.live на Вашето мобилно устройство iOS в браузъра Safari. На прозореца на видео плейъра натиснете иконата Airplay (изисква се Apple TV). Моля, натиснете бутона, за да тествате Вашите устройства!
ТЕСТВАЙТЕ ВИДЕОТО
Мога ли да продам билета си?
Не, билетите са персонализирани. Само Вие можете да гледате концерта, като използвате имейл адрес и парола за вход в сайта HAVASI.LIVE.
Все още имам нужда от помощ.
Ако не можете да намерите отговор на Вашия проблем, моля, свържете се с нас по имейл на: info@havasi.live. Нашият екип ще Ви отговори възможно най-скоро.
Приятно изкарване на онлайн концерта!