HAVASI LIVE
GYIK
Hol tudom megnézni koncertet?
Ha van jegye, a koncertet a HAVASI.LIVE weboldalon tujda megnézni, ahol regisztrált. Az email címével és jelszavával tud bejelentkezni. Kattintson a JEGYEK menüpontra, majd a KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra!
HAVASI.LIVE
Ajándékba kaptam a jegyem. Hogy tudom megnézni a koncertet?
Ön kapott egy KUPONKÓDOT. Kérjük látogassa meg a https://havasi.live/gift/hu weboldalt, (vagy kattintson az alábbi gombra) és adja meg a kuponkódját! Ezt követően a rendszer az email címét és a jelszavát kéri be, és ez után lesz egy érvényes jegye. Ezzel ingyenesen megnézheti az online közvetítést. A jegyét a JEGYEK menüpontban találja, a koncert megtekintéséhez kattintson a KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra!
AJÁNDÉKJEGYEM BEVÁLTÁSA
Regisztráltam, de nem kaptam emailt
Kérjük nézze meg a spam könyvtárában! Ha ott találja az email üzeneteinket, kérjük jelölje meg 'nem levélszemét'-nek. Ha nem kapott tőlünk emailt, attól még a fiókja aktív, a havasi.live weboldalon be tud jelentkezni az email címével és jelszavával. A jegyét megtalálja a JEGYEK menüpontban. A KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra kattintva meg tudja nézni a koncertet, illetve Gold csomag esetén az extra tartalmak is megjelennek a videó lejátszó ablak mellett.
Hogy tudom letölteni a tartalmat?
A havasi.live weboldalon kattintson a JEGYEK menüpontra, majd a KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra! A videó lejátszó ablak mellett megtalálja a letöltés gombo(ka)t.
Elfelejtettem a jelszavam.
A havasi.live weboldalon kattintson a bejelentkezésre, majd az 'elfelejtettem a jelszavam' opcióra. Adja meg az email címét. A rendszerünk küld egy ELLENŐRZŐ KÓDOT az email címére. Írja be az ellenőrző kódot, amit emailben kapott! Ez után beállíthat egy új jelszót a fiókjához. Ha a regisztrációkor rossz email címet adott meg, lépjen velünk kapcsolatba az info@havasi.live email címen!
Megnézhetem a koncertet később?
A megvásárolt koncertfilmeket 3 napig lehet megnézni és letölteni. Az élő közvetítések 24 órán belül nézhetőek vissza.
Milyen eszközről lehet nézni?
Számítógépről, iOS vagy Android mobil eszközről, vagy okostévén. Ha Ön általában meg tud nézni internetes (pl. YouTube) videókat, a koncert közvetítésnek is működnie kell majd.  Kipróbálhatja erre az oldalra kattintva: https://havasi.eu/test
Hogyan nézhetem a készülékemen?
A koncertet megnézheti (1) számítógépen, (2) Android vagy iOS mobileszközön, (3) Smart TV-n. Többféle módon is nézheti a koncertet a TV készülékén. (A) Csatlakoztassa a számítógépét a TV-re egy HDMI kábel segítségével. (B) Nyissa meg Smart TV internet böngészőjét és írja be: https://havasi.live/tv (kompatibilis Smart TV szükséges). (C) Android mobileszközén nyissa meg a havasi.live oldalt és a videó lejátszóban nyomja meg a Chromecast ikont (kompatibilis eszközök szükségesek). (E) iOS mobileszközén, Safari böngészőben nyissa meg a havasi.live oldalt és a videó lejátszóban nyomja meg az Airplay ikont (Apple TV szükséges). Kérjük kattintson a gombra az eszközeinek a teszteléséhez!
TESZT VIDEÓ
Milyen minőségű a stream?
1080p (Full HD) videó 6Mbit/sec bitrátával, sztereó AAC hang 192kbs bitrátával, alacsonyabb felbontásokban is kiszolgálva lassú internet kapcsolatokhoz. A fenti gombra kattintva ki tudja próbálni, hogy milyen minőségű az adás.
Milyen internet kapcsolat kell hozzá?
7 Mbit/sec lefelé irányuló sávszélesség javasolt, gyengébb minőségben lassabb internet kapcsolattal is működik a közvetítés. Lehet mobil internet is, de ez általában kevésbé szokott megbízható lenni. Az internet kapcsolatának tulajdonságairól a szolgáltatójánál érdeklődhet. A közvetítés megtekintése előre láthatóan maximum 8 GB adatforgalmat generál majd (becslés).
Ez nem Full-HD minőség!
A lejátszó automatikusan gyengébb minőségre válthat, ha lassú internet hozzáférést érzékel. A minőséget kiválaszthatja a lejátszó ablakban a fogaskerék ikonra kattintva. Ha itt a 1080p minőséget választja ki, Full HD minőségben fogja kapni a közvetítést.
Megállt / akadozik a közvetítés
Vélhetően az Ön internet kapcsolatával van probléma. Ha ilyen jellegű problémát tapasztal, próbálja meg frissíteni a weboldalt a böngészőjében! Ha ez sem segít, a közvetítés után, 24 órán belül megnézheti a közvetítést felvételről.
Eladhatom a jegyemet?
Nem, a jegyek személyre szólóak. Csak Ön tud bejelentkezni a HAVASI.LIVE weboldalon az email címével és jelszavával.
Segítségre van szükségem.
Amennyiben a fentiekben nem talált választ a kérdésére / problémájára, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal az info@havasi.live email címen! Munkatársaink hamarosan válaszolni fognak.
Jó szórakozást kívánunk a koncerthez!