HAVASI Online Concert Show
GYIK
Hol tudom megnézni az élő koncertet, hol van a jegyem?
Ha van jegye, a koncertet a HAVASI.LIVE weboldalon tujda megnézni, ahol regisztrált. Az email címével és jelszavával tud bejelentkezni. Kattintson a JEGYEK menüpontra, majd a KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra!
HAVASI.LIVE
Ajándékba kaptam a jegyem. Hogy tudom megnézni a koncertet?
Ön kapott egy KUPONKÓDOT. Kérjük látogassa meg a https://havasi.live/gift/hu weboldalt, (vagy kattintson az alábbi gombra) és adja meg a kuponkódját! Ezt követően a rendszer az email címét és a jelszavát kéri be, és ez után lesz egy érvényes jegye. Ezzel ingyenesen megnézheti az online közvetítést. A jegyét a JEGYEK menüpontban találja, a koncert megtekintéséhez kattintson a KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra!
AJÁNDÉKJEGYEM BEVÁLTÁSA
Van érvényes Aréna jegyem. Hol tudok ingyenesen regisztrálni?
Kattintson a gombra:
ARÉNA JEGY BEVÁLTÁSA
Mikor kezdődik a koncert?
Az EU közvetítés december 29-én (GMT / UTC szerint 19:00 órakor), magyar idő szerint 20:00 órakor kezdődik el.
Regisztráltam, de nem kaptam emailt
Kérjük nézze meg a spam könyvtárában! Ha ott találja az email üzeneteinket, kérjük jelölje meg 'nem levélszemét'-nek. Ha nem kapott tőlünk emailt, attól még a fiókja aktív, a havasi.live weboldalon be tud jelentkezni az email címével és jelszavával. A jegyét megtalálja a JEGYEK menüpontban. A KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra kattintva meg tudja nézni a koncertet, illetve Gold csomag esetén az extra tartalmak is megjelennek a videó lejátszó ablak mellett.
Gold csomagom van. Hogy tudom letölteni az extra tartalmat?
A havasi.live weboldalon kattintson a JEGYEK menüpontra, majd a KONCERT MEGTEKINTÉSE gombra! Ha Gold csomaggal rendelkezik, a videó lejátszó ablak mellett megtalálja a letöltés gombokat.
Elfelejtettem a jelszavam.
A havasi.live weboldalon kattintson a bejelentkezésre, majd az 'elfelejtettem a jelszavam' opcióra. Adja meg az email címét. A rendszerünk küld egy ELLENŐRZŐ KÓDOT az email címére. Írja be az ellenőrző kódot, amit emailben kapott! Ez után beállíthat egy új jelszót a fiókjához. Ha a regisztrációkor rossz email címet adott meg, lépjen velünk kapcsolatba az info@havasi.live email címen!
Megnézhetem a koncertet később?
Ha lemarad az élő közvetítésről, 24 órán belül visszanézheti majd. Ezt követően a koncert nem lesz később megtekinthető.
Milyen eszközről lehet nézni?
Számítógépről, iOS vagy Android mobil eszközről, vagy okostévén. Ha Ön általában meg tud nézni internetes (pl. YouTube) videókat, a koncert közvetítésnek is működnie kell majd.  Kipróbálhatja erre az oldalra kattintva: https://havasi.eu/test
Hogyan nézhetem a készülékemen?
A koncertet megnézheti (1) számítógépen, (2) Android vagy iOS mobileszközön, (3) Smart TV-n. Többféle módon is nézheti a koncertet a TV készülékén. (A) Csatlakoztassa a számítógépét a TV-re egy HDMI kábel segítségével. (B) Nyissa meg Smart TV internet böngészőjét és írja be: https://havasi.live/tv (kompatibilis Smart TV szükséges). (C) Android mobileszközén nyissa meg a havasi.live oldalt és a videó lejátszóban nyomja meg a Chromecast ikont (kompatibilis eszközök szükségesek). (E) iOS mobileszközén, Safari böngészőben nyissa meg a havasi.live oldalt és a videó lejátszóban nyomja meg az Airplay ikont (Apple TV szükséges). Kérjük kattintson a gombra az eszközeinek a teszteléséhez!
TESZT KÖZVETÍTÉS
Milyen minőségű a stream?
1080p (Full HD) videó 6Mbit/sec bitrátával, sztereó AAC hang 192kbs bitrátával, alacsonyabb felbontásokban is kiszolgálva lassú internet kapcsolatokhoz. A fenti gombra kattintva ki tudja próbálni, hogy milyen minőségű az adás.
Milyen internet kapcsolat kell hozzá?
7 Mbit/sec lefelé irányuló sávszélesség javasolt, gyengébb minőségben lassabb internet kapcsolattal is működik a közvetítés. Lehet mobil internet is, de ez általában kevésbé szokott megbízható lenni. Az internet kapcsolatának tulajdonságairól a szolgáltatójánál érdeklődhet. A közvetítés megtekintése előre láthatóan maximum 8 GB adatforgalmat generál majd (becslés).
Ez nem Full-HD minőség!
A lejátszó automatikusan gyengébb minőségre válthat, ha lassú internet hozzáférést érzékel. A minőséget kiválaszthatja a lejátszó ablakban a fogaskerék ikonra kattintva. Ha itt a 1080p minőséget választja ki, Full HD minőségben fogja kapni a közvetítést.
Megállt / akadozik a közvetítés
Vélhetően az Ön internet kapcsolatával van probléma. Ha ilyen jellegű problémát tapasztal, próbálja meg frissíteni a weboldalt a böngészőjében! Ha ez sem segít, a közvetítés után, 24 órán belül megnézheti a közvetítést felvételről.
Eladhatom a jegyemet?
Nem, a jegyek személyre szólóak. Csak Ön tud bejelentkezni a HAVASI.LIVE weboldalon az email címével és jelszavával.
Segítségre van szükségem.
Amennyiben a fentiekben nem talált választ a kérdésére / problémájára, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal az info@havasi.live email címen! Munkatársaink hamarosan válaszolni fognak.
Jó szórakozást kívánunk a koncerthez!