HAVASI LIVE
Întrebări frecvente
Cum pot viziona concertul?
Dacă aveți un bilet, veți putea viziona concertul pe site-ul web HAVASI.LIVE, acolo unde v-ați înregistrat. Vă puteți conecta cu adresa de e-mail și parola dvs. Dați clic pe BILETE în meniu, apoi pe butonul VIZIONARE CONCERT.
HAVASI.LIVE
Am primit biletul meu ca un cadou. Cum pot viziona concertul?
Ați primit un COD DE CUPON. Vă rugăm să accesați https://havasi.live/gift/ro (sau să dați clic pe butonul de mai jos) și să introduceți codul cuponului dvs. Apoi să introduceți adresa de e-mail și parola dvs. Apoi veți obține un bilet valid și veți putea viziona gratuit concertul online. Veți găsi biletul dvs. dând clic pe BILETE din meniu, apoi veți putea viziona concertul dând clic pe butonul VIZIONARE CONCERT.
ACTIVAȚI BILETUL MEU CADOU
Nu am primit e-mailuri de la HAVASI.LIVE
Vă rugăm să verificați în folderul de spam. Dacă găsiți e-mailurile de la noi în folderul de spam, marcați-le ca „non spam”. Chiar dacă nu ați primit niciun e-mail de la noi, contul dvs. havasi.live trebuie să fie activ. Trebuie să vă puteți conecta cu adresa de e-mail și parola dvs. pe site-ul web havasi.live. Puteți găsi biletul dvs. în meniul BILETE. Apoi dați clic pe butonul VIZIONARE CONCERT pentru a viziona concertul.
Cum pot descărca conținutul?
Pe site-ul web havasi.live, dați clic pe BILETE din meniu, apoi pe butonul VIZIONARE CONCERT. Veți vedea butonul/butoanele de descărcare lângă fereastra player-ului video. De asemenea, puteți viziona conținutul suplimentar în fereastra player-ului video fără descărcare dând clic pe butonul/butoanele de sub fereastra player-ului video.
Mi-am uitat parola.
Pe site-ul web havasi.live, dați clic pe conectare, apoi dați clic pe opțiunea „V-ați uitat parola?”. Introduceți adresa dvs. de e-mail și continuați. Sistemul vă va trimite prin e-mail un COD DE VERIFICARE. Vă rugăm să aveți răbdare, s-ar putea să dureze câteva minute până veți primi e-mailul cu codul de verificare. Vă rugăm să introduceți codul dvs. de verificare primit prin e-mail pe site-ul web. Apoi veți introduce parola dvs. nouă. Dacă ați introdus greșit adresa dvs. de e-mail sau nu puteți primi e-mailuri de la HAVASI.LIVE din alte motive și nu vă puteți reconfigura parola, vă rugăm să ne contactați la info@havasi.live.
Pot viziona concertul mai târziu?
Filmele concert achiziționate sunt disponibile timp de 3 zile pentru vizionare și descărcare. Transmisiunile live ale concertelor pot fi vizionare din nou în 24 de ore.
Ce echipament am nevoie pentru a viziona concertul?
Puteți viziona concertul de pe computer, tabletă, telefon mobil (iOS sau Android) sau Smart TV. Veți avea nevoie de o conexiune la internet de bandă largă. Dacă dispozitivul dvs. poate reda videoclipuri (cum ar fi YouTube), veți putea viziona și transmisiunea concertului.
Cum vizionez concertul pe dispozitivul meu?
Puteți viziona concertul pe (1) computer, (2) dispozitivul mobil Android sau iOS, (3) Smart TV. Pentru a viziona concertul pe TV, aveți câteva opțiuni. (A) Să vă conectați computerul la TV utilizând un cablu HDMI. (B) Pe Smart TV, deschideți browser-ul internet. Introduceți adresa URL: havasi.live/tv (e nevoie de un Smart TV compatibil). (C) Deschideți havasi.live pe dispozitivul dvs. mobil Android. În fereastra player-ului video, dați clic pe pictograma Chromecast (sunt necesare dispozitive compatibile). (E) Deschideți havasi.live pe dispozitivul dvs. mobil iOS în browser-ul Safari. În fereastra player-ului video, dați clic pe pictograma Airplay (e nevoie de Apple TV). Dați clic pe buton pentru a vă testa dispozitivele!
TEST VIDEO
Îmi pot vinde biletul?
Nu, biletele sunt personalizate. Doar dvs. puteți viziona concertul utilizându-vă adresa de e-mail și parola pentru a vă conecta la site-ul web HAVASI.LIVE.
Totuși am nevoie de asistență.
Dacă nu puteți găsi mai sus soluția pentru problema dvs., vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: info@havasi.live. Echipa noastră vă va răspunde cât mai curând posibil.
Vă dorim distracție plăcută la concertul online!